Löparresor

Vi åker allra helst på löparresor vi arrangerar själva – för då får vi det precis som vi vill ha det; härlig personlig atmosfär, långa dagar med löpning på stigar och underbar miljö.

Löparresor med Pace on Earth riktar sig till dig som vill springa långt i ett lugnt tempo och samtidigt uppleva naturen. Vi älskar att springa på stigar och i berg, helst i häftiga miljöer och vi vill gärna dela vår upplevelse med dig!

Löparresor med ultrainriktning

Utmärkande för våra läger är långa dagar med lugn och skön löpning, många timmar på trail och löparutflykter där vi tar lunchpaus på halva sträckan och sen springer vidare ett par timmar till. Inspirerande föreläsningar och workshops är självklart en del av arrangemanget, liksom löpteknik och kompletterande träning, exempelvis yoga och styrketräning för löpare.

Intressanta löparresor

Andra löparresor som vi drömmer om att åka på handlar ofta om spännande resmål eller intressanta personer – eller en kombination av detta.

Ian Corless, kanske mest känd som värd på podcasten Talk Ultra, anordnar en del mycket intressanta löparresor. Speciellt lockar löpning i Sydafrika på ställen som är svåra att besöka utan organiserad resa och med profiler från den internationella ultralöpningsscenen.

Eric Orton bjuder på sätt och vis in till en löparresa bara man läser hans bok The Cool Impossible. Men han ordnar också högst verkliga löparläger till Jackson Hole vilket verkligen lockar

Timothy Olson ordnar kanske inte löparresor i ordets traditionella mening. Ultralegendens arrangemang känns mer som en holistisk hälsoupplevelse. Hans Run Mindful Retreats manifesterar allt det vi tycker livet och ultralöpning handlar om.

Svenska löparresor med ultrainriktning är det lite värre med. Men MarathonMia, Rune Larsson och Johan Steene har i alla fall ordnat löparläger som verkar lovande. Även om vi tror det går att hitta ännu häftigare miljöer än Playitas är det svårt att motstå en möjlighet att spendera tid med riktiga ultrarävar.

Upplevelselöpning
På spaning efter höjdmeter och äventyr – äkta upplevelselöpning på löparresor med Pace on Earth.