Anna och Tobbe årets ultralöpare 2020

0

Anna Carlsson och Tobbe Gyllebring röstades av 1 300 personer fram som årets kvinnliga respektive manlige ultralöpare i Sverige 2020. Resultatet presenterades under en livesändning igår, med visst tekniskt strul.

Den ännu oredigerade livesändningen kan ses i efterhand, på https://youtu.be/3ib8dAniiGc?t=685 (sändningen startar efter ca. 11.25).

Sändningen leddes av Daniel Westergren och Johnny Hällneby och innehåller intervjuer med Svenska Friidrottsförbundets förbundskapten Karin Torneklint och ultralöparen och äventyraren Kristina Paltén, samt live-intervjuer med de båda vinnarna Anna Carlsson och Tobbe Gyllebring.

Årets ultralöpare är en utmärkelse av ultramarathon.se och podden Ultraaktuellt. Av sex nominerade kvinnor och sex nominerade män kunde vem som helst rösta på sin favorit.

Bli en ultra-patreon

Ett jättestort tack till alla som har varit med och röstat!! Det visar på ett fantastiskt engagemang för svensk ultralöpning. För att göra det möjligt att fortsätta utveckla det arbete som vi gör genom podden Ultraaktuellt kan du bli en ultra-patreon på https://runwithlove.foundation/donera

Dela.

Om författaren

Instagram: @ultrawestis

Lämna en kommentar