1000 dagar efter

0

Jag ligger 1000 dagar efter Ellen. Men nu har även jag fattat, det här med runstreak ray ban outlet är inte en så himla dum idé.
Just nu är vi på Gotland och semestrar med hela barnaskaran. Fokus cheap oakleys är snarare på strandutflykter, loppisbesök och lekar i trädgården än på egen träning. Det är i sådana här slapphets-oaser som en av mina tallanger verkligen visar upp sig cheap nhl jerseys från sin bästa sida: сопротивление latheten. Orkar inte riktigt gå upp i vettig tid, eller göra några dagliga ritualer, eller cheap authentic jerseys laga riktig mat… Det kan tyckas som ett sunt avbrott – men det är det inte. Jag mår inte bra av att sova för länge eller äta skräp.
Runstreaken är lite av en räddning. Jag har anammat Ellens definition så minst 20 min löpning blir det i alla fall varje dag. Även om det känns förskräckligt efter att man förätit sig på pizza och chips så är det ändå kravet på den dagliga löpturen som räddar mig. Det är oproportionerligt skönt för kropp och själ att röra på sig. Att det replica oakleys tagit mig 1000 dagar att fatta är en annan sak.

Johnny löpning stranden Katthammarsvik

Dela.

Lämna en kommentar